Pakistan ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pakistan ing
Olimpiade
Flag of Pakistan.svg
Kode IOCPAK
KONKomite Olimpiade Nasional Pakistan
Situs webnocpakistan.org
Medali
Medali Emas
3
Medali Perak
3
Medali Perunggu
4
Total
10
Penampilan ing Olimpiade (ringkesan)
20
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Pakistan miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing Olimpiade Musim Panas 1948. Sawise kuwi, nagara kasebut sampun ngirimi para atlit kanggo berkompetisi ing kabeh Olimpiade Musim Panas, kajaba nalika mereka melu ing pemboikotan Olimpiade Musim Panas 1980.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Pakistan". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Pakistan". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Pakistan". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)