Arab Saudi ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saudi Arabia ing
Olimpiade
Flag of Saudi Arabia.svg
Kode IOCKSA
KONKomite Olimpiade Arab Saudi
Situs webolympic.sa (in Arabic and English)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
2
Medali Perunggu
2
Total
4
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Arab Saudi melu ing sepuluh Permainan Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut miwiti tampil ing Olimpiade Musim Panas 1972 ing Munich, Jerman Kulon. Nagara kasebut ora pernah melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Saudi Arabia". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Saudi Arabia". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Saudi Arabia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)