Laos ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Laos ing
Olimpiade
Flag of Laos.svg
Kode IOCLAO
KONKomite Olimpiade Nasional Laos
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0

Laos, sing duwe jeneng rasmi Republik Demokratik Rakyat Laos sampung berkompetisi ing pitu Permainan Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau melu Permainan Olimpiade Musim Dingin lan uga ora tau menangke medhali Olimpiade.

Komite Olimpiade Nasional Laos didegake ing 1975 lan rasmi diakui dening Komite Olimpiade Internasional ing 1979.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Lao People's Democratic Republic". International Olympic Committee.
  • "Laos". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)