Ostrali ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Australia ing
Olimpiade
Flag of Australia.svg
Kode IOCAUS
KONKomite Olimpiade Ostrali
Situs webwww.olympics.com.au
Medali
Peringkat ke-14
Medali Emas
152
Medali Perak
168
Medali Perunggu
192
Total
512
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Olimpiade Interkala 1906
 Australasia (1908–1912)

Ostrali ngirim para sampun ing nyaris kabeh edisi saka Permainan Olimpiade modern. Ostrali melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas, lan kabeh Olimpiade Musim Dingin kajaba 192432 lan 1948. Ing 1908 lan 1912, Ostrali melu karo Niu Selan karo jeneng Australasia.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Australia". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Australia". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Australia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-24. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • Australia NOC

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Ostrali-stub