Brasil ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Brazil ing
Olimpiade
Flag of Brazil.svg
Kode IOCBRA
KONKomite Olimpiade Brasil
Situs webwww.cob.org.br (in Portuguese)
Medali
Medali Emas
30
Medali Perak
36
Medali Perunggu
63
Total
129
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Brasil miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1920,[1] sawise absen saka lima edisi Musim Panas sadurunge. Sawise iku, nagara kasebut sampun ngirimi para atlet kanggo berkompetisi ing kabeh Olimpiade Musim Panas, kajaba Pesta Olahraga 1928. Ing 2016, para atlet Brasil sampun menangke total 129 medhali ing 15 ulahraga Musim Panas sing beda. Brasil uga melu ing Olimpiade Musim Dingin sawise 1992, nanging ora ana atlet Brasil sing menangke medhali Olimpiade ing ulahraga musim dingin.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Olimpíadas de Antuérpia, 1920 - UOL Esporte". Olimpiadas.uol.com.br. 1920-04-20. Dibukak ing 2015-11-08.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Brasil-stub