Monako ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Monaco ing
Olimpiade
Flag of Monaco.svg
Kode IOCMON
KONComité Olympique Monégasque
Situs webwww.comite-olympique.mc (in French)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Monako miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1920, lan sampun ngirim para atlet kanggo berkompetisi ing sebagean gedhe Olimpiade Musim Panas sawise iku, mung absen ing 1932, 1956 lan 1980. Monako uga melu ing kabeh Olimpiade Musim Dingin sawise 1984.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Monaco". International Olympic Committee.
  • "Monaco". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-31. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)