Luksemburg ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Luxembourg ing
Olimpiade
Flag of Luxembourg.svg
Kode IOCLUX
KONKomite Olimpiade lan Ulahraga Luksemburg
Situs webwww.teamletzebuerg.lu (in French)
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
3
Medali Perunggu
0
Total
4
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Para atlet saka Luksemburg berkompetisi ing 28 edisi Permainan Olimpiade modern. Komite Olimpiade Nasional Luksmburg, Komite Olimpiade lan Ulahraga Luksemburg, didegake ing 1912 lan ngirimi tim kapisane menyang Olimpiade Musim Panas 1912 ing Stockholm.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Luxembourg". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Luxembourg". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Luxembourg". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-30. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • Comité Olympique et Sportif Luxembourgeois (French)