Giri Cemeng ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Montenegro ing
Olimpiade
Flag of Montenegro.svg
Kode IOCMNE
KONKomite Olimpiade Giri Cemeng
Situs webwww.cok.me (Montenegrin) (in English)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
1
Medali Perunggu
0
Total
1
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Yugoslavia (1920–1992 W, 1996–2002)
 Independent Olympic Participants (1992 S)
 Serbia and Montenegro (2004–2006)

Giri Cemeng melu ing Permainan Olimpiade kanggo kaping pertami minangka nagara merdika ing 2008, ing Pesta Ulahraga Beijing. Sadurunge, para atlit Giri Cemeng berkompetisi minangka bagean saka Serbi lan Giri Cemeng ing 2004 lan minangka bagean saka Yugoslavia ing wektu sadurunge.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Montenegro". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Montenegro". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Montenegro". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • "Winners of the Medals from Montenegro". Montenegrin Olympic Committee. Diarsip saka sing asli ing 2007-10-14. Dibukak ing 2008-01-14.
  • "Yugoslav Olympic medallists by sports". Olympic Committee of Serbia. Diarsip saka sing asli ing 2008-01-17. Dibukak ing 2008-01-14. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)