Slowén ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Slovenia ing
Olimpiade
Flag of Slovenia.svg
Kode IOCSLO
KONKomite Olimpiade Slowén
Situs webwww.olympic.si (in Slovene and English)
Medali
Medali Emas
7
Medali Perak
13
Medali Perunggu
20
Total
40
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Austria (1912)
 Yugoslavia (1920–1988)

Slowén miwiti melu minangka nagara mardika ing Permainan Olimpiade ing Olimpiade Musim Dingin 1992 ing Albertville, Prancis, lan nagara kasebut sampun melu ing kabeh Permainan sawise iku.[1] Komite Olimpiade Slowén didegake ing 1991 lan diakoni dening Komite Olimpiade Internasional ing 5 Februari 1992.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Slovenia at Olympics". Sports Reference. Diarsip saka sing asli ing 2016-06-22. Dibukak ing 2016-08-17.
  2. "NOC Slovenia – history" (ing basa Slovenian). NOC Slovenia. Dibukak ing 2016-08-22.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Pranala jaba[besut | besut sumber]