Phènesuwela ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Venezuela ing
Olimpiade
Flag of Venezuela.svg
Kode IOCVEN
KONKomite Olimpiade Phènesuwela
Situs webwww.covoficial.com.ve (in Spanish)
Medali
Medali Emas
2
Medali Perak
4
Medali Perunggu
9
Total
15

Phènesuwela miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1948, lan sampun ngirim para atlit ing kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas sawise iku. Phènesuwela uga melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin sawise 1998.

Para atlit Phènesuwela menangke limang welas medhali, karo bidang tinju (enem medhali) dadi bidang ulahraga paling sukses.

Komite Olimpiade Nasional kanggo Phènesuwela didegake ing 1935.

Referensi[besut | besut sumber]


Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Venezuela". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Venezuela". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Venezuela". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)