Aruba ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aruba ing
Olimpiade
Flag of Aruba.svg
Kode IOCARU
KONKomite Olimpiade Aruba
Situs webwww.olympicaruba.com (in Papiamento)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Netherlands Antilles (1952–1984)

Aruba miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1988. Sawise iku, nagara kasebut melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas. Aruba ora tau menangke medhali Olimpiade.

Saka 1952 nganti 1984, para atlet Aruba melu minangka bagean saka Antillen Walanda.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Aruba". International Olympic Committee.
  • "Aruba". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-29. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Aruba-stub