Bosni lan Hérzégowina ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bosnia and Herzegovina ing
Olimpiade
Flag of Bosnia and Herzegovina.svg
Kode IOCBIH
KONKomite Olimpiade Bosni lan Hérzégowina
Situs webwww.okbih.ba (in Bosnian, Serbian, and Croatian)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Yugoslavia (1920–1992 W)

Bosni lan Hérzégowina ngirim para atlit menyang Olimpiade Musim Panas ing ngisor gendera mereka dhewe kanggo kaping pertami ing 1992. Para atlit Bosni melu ing ngisor gendera Yugoslavia (deleng Yugoslavia ing Olimpiade) nganti perpecahan nagara kasebut. Bebarengan karo Albani, Bosni lan Herzegowina dadi siji-sijine non-nagara mikro Eropa sing ora tau menangke medhali Olimpiade.

Komite Olimpiade Bosni lan Hérzégowina didegake ing 1992 lan dirasmike ing 1993.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Bosnia and Herzegovina". International Olympic Committee.
  • "Bosnia and Herzegovina". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 4 Maret 2016.