Mauritius ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mauritius ing
Olimpiade
Flag of Mauritius.svg
Kode IOCMRI
KONKomite Olimpiade Mauritius
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
1
Total
1
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Mauritius miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1984, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin. Mauritius uga ngadukung pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1980 ing Moskwa.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Mauritius". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Mauritius". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Mauritius". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-05.