Mozambik ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mozambique ing
Olimpiade
Flag of Mozambique.svg
Kode IOCMOZ
KONComité Olímpico Nacional de Moçambique
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
0
Medali Perunggu
1
Total
2
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Mozambik sampun melu ing sanga Olimpiade Musim Panas, sing dimiwiti ing Olimpiade 1980 ing Moskwa, Ruslan. Nagara kasebut durung tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Mozambique". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Mozambique". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Mozambique". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-02. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)