Spanyol ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Spain ing
Olimpiade
Flag of Spain.svg
Kode IOCESP
KONKomite Olimpiade Spanyol
Situs webwww.coe.es (in Spanish)
Medali
Medali Emas
46
Medali Perak
64
Medali Perunggu
44
Total
154
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Spain miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1900, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing sabagean gedhe Olimpiade Musim Panas sawise 1920. Spanyol uga melu ing kabeh Olimpiade Musim Dingin sawise 1936.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Spain". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Spain". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Spain". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-31. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)