Burkina Faso ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Burkina Faso ing
Olimpiade
Flag of Burkina Faso.svg
Kode IOCBUR
KONKomite Ulahraga lan Olimpiade Nasional Burkina Faso
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Upper Volta (1972)

Burkina Faso sampun ngirimi para atlet kanggo kabeh Olimpiade Musim Panas sing dianakake sawise 1988. Karo jeneng sadurunge Volta Hulu, nagara kasebut uga melu ing 1972. Sanadyan melu ing wolu Olimpiade sing bedha, Burkina Faso ora tau menangke medhali Olimpiade.[1] Ora ana atlet saka Burkina Faso sing melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Burkina Faso". International Olympic Committee.
  • "Burkina Faso". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Burkina Faso-stub