Afghanistan ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Afghanistan ing
Olimpiade
Flag of Afghanistan.svg
Kode IOCAFG
KONKomite Olimpiade Nasional Afghanistan
Medali
Peringkat ke-138
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
2
Total
2
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Afghanistan sampun berkompetisi ing 14 Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora pernah melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Nagara kasebut ngelakoni penampilan pertamine ing Pertandingan Berlin ing 1936. Sawise kuwi, nagara kasebut sampun ngirimi delegasi kanggo 13 saka 18 Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut diurus dening Komite Olimpiade Nasional Afghanistan, sing saiki diketuai dening Hafizullah Wali Rahimi.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Afghanistan". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Afghanistan". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Afghanistan". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • Afghan Sports History