Nikaragua ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nicaragua ing
Olimpiade
Flag of Nicaragua.svg
Kode IOCNCA
KONComité Olímpico Nicaragüense
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Nikaragua miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1968. Sawise iku, nagara kasebut sampun ngirim para atlet kanggo berkompetisi ing kabeh Olimpiade Musim Panas, kajaba Pertandingan 1988 ning endi nagara kasebut ora melu amargi masalah atletik lan keuangan.[1] Nagara kasebut ora pernah melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Janofsky, Michael (16 January 1988). "CUBANS TURN THEIR BACK ON THE SEOUL OLYMPICS". New York Times. Dibukak ing 27 September 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Nicaragua". International Olympic Committee.
  • "Nicaragua". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-27. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)