Mali ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mali ing
Olimpiade
Flag of Mali.svg
Kode IOCMLI
KONComité National Olympique et Sportif du Mali
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Mali sampun ngirimi para atlet menyang Olimpiade Musim Panas sing dianakake ing 1964, 1972, lan kabeh Olimpiade liyane sawise 1980, nanging nagara kasebut durung menangke medhali Olimpiade. Ora ana atlet saka Mali sing melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Mali". International Olympic Committee.
  • "Mali". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)