Giri Sima ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sierra Leone ing
Olimpiade
Flag of Sierra Leone.svg
Kode IOCSLE
KONKomite Olimpiade Nasional Giri Sima
Situs webwww.nocsl.org
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Giri Sima sampun ngirim para atlet kanggo kabeh Olimpiade Musim Panas sawise 1968 kajaba 1972 lan 1976, nanging nagara kasebut ora menangke medhali Olimpiade. Ora ana atlet saka Giri Sima sing melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Sierra Leone". International Olympic Committee.
  • "Sierra Leone". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-24. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)