Mauritania ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mauritania ing
Olimpiade
Flag of Mauritania.svg
Kode IOCMTN
KONComité National Mauritanien
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Mauritania sampun bgirim para atlit kanggo setiap Olimpiade Musim Panas sing dianakake sawise 1984, sanadyan nagar akasebut ora pernah menangke medhali Olimpiade. Ora ana atlit saka Mauritania sing berkompetisi ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Mauritania". International Olympic Committee.
  • "Mauritania". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)