Itali ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Italy ing
Olmpiade
Flag of Italy.svg
Kode IOCITA
KONKomite Olimpiade Nasional Itali
Situs webwww.coni.it (in Italian)
Medali
Peringkat ke-6
Medali Emas
246
Medali Perak
214
Medali Perunggu
241
Total
701
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Olimpiade Interkala 1906

Itali berkompetisi ing kabeh Permainan Olimpiade modern.[1][2][3] Itali melu ing kabeh Olimpiade Musim Dingin, menangke 124 medhali, lan 577 medhali ing Olimpiade Musim Panas.

Cathetan lan referensi[besut | besut sumber]

  1. Until 2009 it was believed that Italy did not take part at the 1904 Olympics. It was discovered by Olympic historians later on that cyclist Frank Bizzoni thought as an American national was still an Italian citizen at the time of the games.
  2. "Frank Bizzoni Olympic Results". sports-reference.com. Diarsip saka sing asli ing 3 February 2013. Dibukak ing 2013-05-02.
  3. "Historical Dictionary of the Olympic Movement – Italy".

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Itali-stub