Yaman ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Yemen ing
Olimpiade
Flag of Yemen.svg
Kode IOCYEM
KONKomite Olimpiade Yaman
Situs webwww.nocyemen.org (in Arabic and English)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Cithakan:Country data Yaman Lor Yaman Lor (19841988)
Cithakan:Country data Yaman Kidul Yaman Kidul (1988)

Yaman mung melu ing Olimpiade Musim Panas, ngirim atlit ing kabeh edisi sawise melu kaping pertami ing 1992. Sadurunge penyatuan Yaman ing 1990, para atlit Yaman berkompetisi ing Pertandingan kasebut ing wiwit 1984, ngewakili Yaman Lor (Republik Arab Yaman; 1984 lan 1988) utawa Yaman Kidul (Republik Demokratik Rakyat Yaman; 1988). Yaman ora pernah menangke medhali Olimpiade.

Komite Olimpiade Yaman didegake ing 1971 lan diresmike dening Komite Olimpiade Internasional ing 1981.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Yemen". International Olympic Committee.
  • "Yemen". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2009-02-14. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • "Digital Library Collection (Official Olympic Reports)". la84.org. LA84 Foundation. Dibukak ing 19 February 2014.Cithakan:Pranala mati