Peru ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Peru ing
Olimpiade
Flag of Peru.svg
Kode IOCPER
KONKomite Olimpiade Peru
Situs webwww.coperu.org (in Spanish)
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
3
Medali Perunggu
0
Total
4
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Peru rasmi melu ing 17 Olimpiade Musim Panas lan 2 Olimpiade Musim Dingin. Nagara kasebut ora ngirimi atlet ing Olimpiade Musim Panas 1952. Komite Olimpiade Peru menika Komite Olimpiade Nasional kanggo Peru sing didegake ing 1924 lan dirasmike dening Komite Olimpiade Internasional ing 1936.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Peru". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Peru". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Peru". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-28. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)