Panama ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panama ing
Olimpiade
Flag of Panama.svg
Kode IOCPAN
KONKomite Olimpiade Panama
Situs webwww.copanama.com (in Spanish)
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
0
Medali Perunggu
2
Total
3
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Panama sampun tampil ing 17 Permainan Musim Panas, ngegawe penampilan debute ing Olimpiade Musim Panas 1928. Nagara kasebut ora pernah tampil ing Permainan Musim Dingin. Nagara kasebut menangke telung medhali (siji medhali emas lan loro medhali perunggu), kabeh ing bidang atletik. Atlet mlumpat adoh Irving Saladino menangke medhali emas Olimpiade kapisan lan siji-sijine kanggo Panama.[1][2]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Panama". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Panama". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Panama". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Se cumplen 10 años de la histórica medalla de oro de Irving Saladino". La Prensa (ing basa Spanyol). Dibukak ing 2019-01-26.
  2. athleticsgymnastics, Athletics - Men's Long Jump Final - Beijing 2008 Summer Olympic Games, dibukak ing 2019-01-26