Républik Afrika Tengah ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Central African Republic ing
Olimpiade
Flag of the Central African Republic.svg
Kode IOCCAF
KONComité National Olympique et Sportif Centrafricain
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Républik Afrika Tengah sampun ngirim para atlet ing kabeh Olimpiade Musim Panas sing dianakake sawise 1968. Nanging, nagara kasebut durung tau menangke medhali. Ora ana atlet saka Republik Afrika Tengah sing melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Central African Republic". International Olympic Committee.
  • "Central African Republic". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-30. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)