Ugandha ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Uganda ing Olimpiade)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Uganda ing
Olimpiade
Flag of Uganda.svg
Kode IOCUGA
KONKomite Olimpiade Uganda
Situs webwww.nocuganda.com
Medali
Medali Emas
2
Medali Perak
3
Medali Perunggu
2
Total
7
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Uganda miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1956, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku, kajaba nalika pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1976. Uganda durung tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Uganda". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Uganda". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Uganda". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)