Brunéi Darussalam ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Brunei ing
Olimpiade
Flag of Brunei.svg
Kode IOCBRU
KONDewan Olimpiade Nasional Brunei Darussalam
Situs webwww.bruneiolympic.org
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Brunei, minangka Brunei Darussalam, miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1988, kanthi seorang perwakilan tunggal nanging dudu atlit. Nagara kasebut kembali lan ngirim para atlit kanggo berkompetisi ing Permainan Olimpiade Musim Panas ing 1996, 2000 lan 2004. Ing setiap kesempatan, nagara kasebut diwakili dening seorang atlit tunggal.[1] Brunei ora pernah melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin, lan ora pernah menangke medhali Olimpiade.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Brunei Darussalam". International Olympic Committee.
  • "Brunei". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-20. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)