Kaamiran Arab Manunggal ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
United Arab Emirates ing
Olimpiade
Flag of the United Arab Emirates.svg
Kode IOCUAE
KONKomite Olimpiade Nasional Kaamiran Arab Manunggal
Situs webwww.uaenoc.ae (in Arabic and English)
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
0
Medali Perunggu
1
Total
2
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Kaamiran Arab Manunggal melu ing wolu Permainan Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora pernah melu ing Permainan Musim Dingin. Nagara kasebut menangke medhali pertamine ing Olimpiade Musim Panas 2004 di Grikenlan.

Komite Olimpiade Nasional Kaamiran Arab Manunggal didegake ing 1979. Komite kasebut ditrima dening IOC ing 1980.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "United Arab Emirates". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—United Arab Emirates". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "United Arab Emirates". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-21. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)