Lésotho ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lesotho ing
Olimpiade
Flag of Lesotho.svg
Kode IOCLES
KONKomite Olimpiade Nasional Lésotho
Situs weblnoc.tripod.com
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Lésotho miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1972 lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku, kajaba nalika nagara kasebut ngaboikot Olimpiade Musim Panas 1976 bebarengan karo sabagean gedhe nagara Afrika liyane. Lésotho ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Lesotho". International Olympic Committee.
  • "Lesotho". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)