Menyang kontèn

Antigua lan Barbuda ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Antigua and Barbuda ing
Olimpiade
Kode IOCANT
KONAsosiasi Olimpiade Antigua lan Barbuda
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Antigua lan Barbuda miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1976, lan sampun melu ing kabeh Permainan sawise iku, mung absen ing Olimpiade Musim Panas 1980 amargi melu ing pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Antigua lan Barbuda ora menangke medhali ing Olimpiade Musim Panas lan ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Asosiasi Olimpiade Antigua lan Barbuda didegake ing 1966 sawise pambubaran Federasi Hindia Kulon ing 1962 lan dirasmike ing 1976.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Antigua and Barbuda". International Olympic Committee.
  • "Antigua and Barbuda". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-28.

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Antigua lan Barbuda-stub