Ostenrik ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Austria ing
Olimpiade
Flag of Austria.svg
Kode IOCAUT
KONKomite Olimpiade Ostenrik
Situs webwww.olympia.at (in German)
Medali
Medali Emas
82
Medali Perak
114
Medali Perunggu
123
Total
319
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Olimpiade Interkala 1906

Ostenrik sampun berkompetisi ing kabeh Permainan Olimpiade modern, kanggo pengecualian Olimpiade Musim Panas 1920, ning endi nagara kasebut dilarang melu amargi keterlibatane karo Blok Sentral ing Perang Donya I.

Para atlit Ostenrik menangke total 86 medhali ing Olimpiade Musim Panas lan 218 liyane ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Austria". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Austria". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Austria". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-02. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)