Kapuloan Marsyal ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marshall Islands ing
Olimpiade
Flag of the Marshall Islands.svg
Kode IOCMHL
KONKomite Olimpiade Nasional Kapuloan Marsyal
Situs webwww.oceaniasport.com/marshalls
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Kapuloan Marsyal sampun melu ing papat Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin. Kapuloan Marsyal miwiti mlebu Olimpiade ing Olimpiade Musim Panas 2008 ing Beijing, Tiongkok.[1] Cacah paling akeh saka Kapuloan Marsyal sing melu ing Olimpiade menika lima ing permainan taun 2008 ing Beijing. Ora ana atlet saka Kapuloan Marsyal sing menangke medhali ing Olimpiade.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2008 Beijing Summer Olympics | Marshall Islands , Country Profile, Olympic Tradition | Outlook, Medal Count | NBC Olympics". 2008-08-24. Diarsip saka saka asliné 2008-08-24. Dibukak ing 2017-07-12.CS1 dandani: BOT: original-url status unknown (link)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Kapuloan Marsyal-stub