Kuba ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cuba ing
Olimpiade
Flag of Cuba.svg
Kode IOCCUB
KONKomite Olimpiade Kuba
Medali
Medali Emas
78
Medali Perak
68
Medali Perunggu
80
Total
226
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Kuba miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1900, lan ngirimi para atlit kanggo berkompetisi ing 20 saka 28 Olimpiade Musim Panas. Para atlit Kuba menangke total 226 medhali ing Olimpiade Musim Panas (78 emas, 68 perak, 80 perunggu).

Para atlut Kuba ora pernah melu ing Olimpiade Musim Dingin. Kuba menika tim Olimpiade paling sukses (miturut total medali sing dimenangke) ing antara nagara-nagara sing ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Cuba". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Cuba". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Cuba". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-27. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)