Menyang kontèn

Jamaika ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jamaica ing
Olimpiade
Kode IOCJAM
KONAsosiasi Olimpiade Jamaika
Situs webwww.teamja.org
Medali
Medali Emas
22
Medali Perak
35
Medali Perunggu
21
Total
78
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 British West Indies (1960)

Jamaika miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1948, lan ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas sawise iku. Ing 1960, para atlet Jamaika melu minangka bagean saka tim Federasi Hindia Kulon. Jamaika uga melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin sawise 1988

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Jamaica". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Jamaica". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Jamaica". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-05.

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Jamaika-stub