Karajan Manunggal ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Great Britain ing
Olimpiade
Flag of the United Kingdom.svg
Kode IOCGBR
KONAsosiasi Olimpiade Karajan Manunggal
Medali
Peringkat ke-4
Medali Emas
274
Medali Perak
299
Medali Perunggu
310
Total
883
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Olimpiade Interkala 1906
 Ireland (1924–saiki)

Para atlit saka Karajan Manunggal, kabeh kajaba telu teritori jaban rangkah lan telu dependensi mahkota, melu ing Permainan Olimpiade minangka bagean saka tim Karajan Manunggal utawa Tim GB. Nagara kasebut ngirimi para atlit kanggo kabeh Permainan Musim Panas lan Musim Dingin, bebarengan karo Prancis lan Switserlan, sawise miwiti era modern saka Olimpiade ing 1896, kalebu Olimpiade Musim Panas 1980 lan 1984, sing diboikot dening sajumlah nagara liyane.

Cathetan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Great Britain". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Great Britain". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Great Britain". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 21 Maret 2016.
  • Office for National Statistics (2000). Britain 2001: The Official Handbook of the United Kingdom. London: Stationery Office Books. ISBN 978-0-11-621278-8.