Palau ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palau ing
Olimpiade
Flag of Palau.svg
Kode IOCPLW
KONKomite Olimpiade Nasional Palau
Situs webwww.oceaniasport.com/palau
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Palau ngelakoni debute ing Olimpiade Musim Panas ing 2000 ing Sydney. Palau ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin. Palau ngirimi loro sprinter lan atlet langi ing Olimpiade 2010 ing London.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. https://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/countries/palau

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Palau". International Olympic Committee.
  • "Palau". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • Palau NOC