Menyang kontèn

Jerman Wétan ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
East Germany ing
Olimpiade
Kode IOCGDR
KONKomite Olimpiade Nasional RDJ [de]
Medali
Medali Emas
192
Medali Perak
165
Medali Perunggu
162
Total
519
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Germany (1896–1936, 1992–)
 United Team of Germany (1956–1964)

Republik Demokratik Jerman (RDJ), asring diarani Jerman Wétan, ngadegake Komite Olimpiade Nasional kanggo nagara sosialis Jerman Wétan ing 22 April 1951 ing Rotes Rathaus, Berlin Wétan. Iki menika komite pungkasan saka telu komite Olimpiade Jerman ing wektu iku. Komite kasebut ora diakoni dening IOC kanggo luwih saka siji dasawarsa.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Results and Medalists—East Germany". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "East Germany". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-21.
  • GDR Sport System in German

Cithakan:Olimpiade-stub