San Marino ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
San Marino ing
Olimpiade
Flag of San Marino.svg
Kode IOCSMR
KONComitato Olimpico Nazionale Sammarinese
Situs webwww.cons.sm (in Italian)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

San Marino, sawise debute ing Olimpiade Musim Panas 1960, sampun melu ing 12 Olimpiade Musim Panas lan 7 Olimpiade Musim Dingin. Nagara kasebut ora tau menangke medhali.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "San Marino". International Olympic Committee.
  • "San Marino". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)