Menyang kontèn

Éritréa ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eritrea ing
Olimpiade
Kode IOCERI
KONKomite Olimpiade Nasional Éritréa
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
1
Total
1
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Eritrea miwiti debute ing Olimpiade Musim Panas 2000 ing Sydney sing endi nagara kasebut ngirim telu atlit kanggo berkompetisi ing lomba trek lan lapangan. Ing Permainan 2004 ing Athena, Zersenay Tadese menangke medhali pertami Eritrea nalika ia entuk peringkat katelu ing cabang ulahraga 10000 meter lang . Eritrea miwiti debut musim dingine ing Olimpiade Musim Dingin 2018 ing PyeongChang, Korea Kidul, sing endi Shannon-Ogbnai Abeda berkompetisi kanggo Eritrea ing cabang ulahraga ski alpen.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Eritrea". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Eritrea". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Eritrea". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-04.