Kazakhstan ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kazakhstan ing
Olimpiade
Flag of Kazakhstan.svg
Kode IOCKAZ
KONKomite Olimpiade Nasional Republik Kazakhstan
Situs webwww.olympic.kz (in Kazakh)
Medali
Medali Emas
16
Medali Perak
24
Medali Perunggu
32
Total
72
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Russian Empire (1900–1912)
 Soviet Union (1952–1988)
 Unified Team (1992)

Kazakhstan miwiti melu ing Permainan Olimpiade minangka nagara merdika ing 1994, lan ngirii atlit kanggo berkompetisi ing kabeh Permainan sawise kuwi. Sadurunge pembubaran Uni Soviet, para atlit Kazakh berkompetisi minangka bagean saka Uni Sovyet ing Olimpiade, lan uga dadi bagean saka Tim Gabungan ing 1992.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Kazakhstan". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Kazakhstan". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Kazakhstan". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)