Céko ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Czech Republic ing
Olimpiade
Flag of the Czech Republic.svg
Kode IOCCZE
KONKomite Olimpiade Céko
Situs webwww.olympic.cz (in Czech and English)
Medali
Medali Emas
24
Medali Perak
28
Medali Perunggu
35
Total
87
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Bohemia (1900–1912)
 Czechoslovakia (1920–1992)

Republik Céko miwiti melu ing Permainan Olimpiade minangka nagara mardika ing 1994, lan melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas lan Olimpiade musim Dingin sawise iku. Sadurunge pambubaran Cékoslowak ing 1993, para atlet Ceko melu ing Olimpiade saka 1920 nganti 1992 minangka Cékoslowak lan saka 1900 nganti 1912 minangka Bohémia.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Czech Republic". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Czech Republic". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Czech Republic". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Céko-stub