Cilé ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chile ing
Olimpiade
Flag of Chile.svg
Kode IOCCHI
KONKomite Olimpiade Cilé
Situs webwww.coch.cl (in Spanish)
Medali
Peringkat ke-79
Medali Emas
2
Medali Perak
7
Medali Perunggu
4
Total
13
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Cilé miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing Permainan 1896, lan sampun ngirimi para atlet kanggo berkompetisi ing sebagean gedhe Olimpiade Musim Panas lan Olimpiade Musim Dingin sawise iku.

Para atlet Cilé menangke total telu welas medhali, karo tenis minangka ulahraga sing paling akeh ngawenehi medhali.

Komite Olimpiade Nasional kanggo Cilé didegake ing 1934.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Chile". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Chile". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Chile". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-28. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Cilé-stub