Vanuatu ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Vanuatu ing
Olimpiade
Flag of Vanuatu.svg
Kode IOCVAN
KONKomite Asosiasi Olimpiade Nasional lan Ulahraga Vanuatu
Situs webwww.oceaniasport.com/vanuatu
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Komite Olimpiade Nasional kanggo Vanuatu didegake ing 1987 lan diakoni dening Komite Olimpiade Internasional ing taun sing padha. Vanuatu miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1988 lan sampun ngirim para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Vanuatu". International Olympic Committee.
  • "Vanuatu". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)