Litowen ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lithuania ing
Olimpiade
Flag of Lithuania.svg
Kode IOCLTU
KONKomite Olimpiade Nasional Litowen
Situs webwww.ltok.lt (in Lithuanian and English)
Medali
Medali Emas
6
Medali Perak
6
Medali Perunggu
13
Total
25
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Russian Empire (1900–1912)
 Soviet Union (1952–1988)

Sawise ngadeklarasike restorasi kamardikan ing 1918, Litowen, ngirimi para atlete ing Olimpiade Musim Panas 1924 ing Paris kanggo kaping pisan. Miwiti ngirimi 33 atlet, nanging nagara kasebut mutuske kanggo mbatesi delegasi dadi 13 pemain bal-balan lan 2 atlet sepedha.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Lithuania". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Lithuania". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Lithuania". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-27. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • The European Olympic Committees Archived 2007-09-27 at Archive.is