Haiti ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Haiti ing
Olimpiade
Flag of Haiti.svg
Kode IOCHAI
KONComité Olympique Haïtien
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
1
Medali Perunggu
1
Total
2
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Haiti kapisan melu ing Permainan Olimpiade ing Olimpiade Musim Panas 1900 ing Paris. Olimpiade Musim Panas 1924 ing kutha sing padha nandai medhali Olimpiade kapisan Haiti, nalika pitu anggota tim atlet tembak Haiti entuk peringkat katelu.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Haiti's Olympic Team in London". 2002. Dibukak ing 12 March 2015.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Haiti-stub