Indhi ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
India ing
Olimpiade
Flag of India.svg
Kode IOCIND
KONAsosiasi Olimpiade Indhi
Situs webwww.olympic.ind.in
Medali
Medali Emas
11
Medali Perak
11
Medali Perunggu
20
Total
42
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Indhi miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1900, karo atlit tunggal (Norman Pritchard) menangke loro medhali perak ing bidang atletik. Nagara kasebut miwiti ngirim tim menyang Olimpiade Musim Panas ing 1920. Sawise iku, nagara kasebut sampun melu ing kabeh Pertandingan Musim Panas. Indhi uga berkompetisi ing beberapa Olimpiade Musim Dingin sawise 1964.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "India". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—India". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "India". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-03.