Chad ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chad ing
Olimpiade
Flag of Chad.svg
Kode IOCCHA
KONComité Olympique et Sportif Tchadien
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Chad sampun ngirimi para atlet kanggo kabeh Olimpiade Musim Panas sing dianakake saka 1964 nganti 1972 (ngaboikot edhisi 1976 lan 1980[1]) lan saka 1984 nganti 2020, sanadyan nagara kasebut ora tau menangke medhali Olimpiade. Ora ana atlet saka Chad sing melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Chad - National Olympic Committee (NOC)". 27 July 2021.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Chad". International Olympic Committee.
  • "Chad". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Chad-stub