Menyang kontèn

Koréa Kidul ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
South Korea ing
Olimpiade
Kode IOCKOR
KONKomite Olimpiade Korea
Situs webwww.sports.or.kr (in Korean and English)
Medali
Medali Emas
121
Medali Perak
112
Medali Perunggu
104
Total
337
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Korea (2018)

Republik Korea (luwih asring diarani minangka Korea Kidul) miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1948, lan sampun ngirimi para atlit kanggo berkompetisi ing kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas sawise iku, kajaba ing 1980 sing endi nagara kasebut melu pemboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Korea Kidul uga melu ing kabeh Permainan Olimpiade Musim Dingin sawise 1948, kajaba ing permainan 1952.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Republic of Korea". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—South Korea". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "South Korea". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-22.