Kirgizstan ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kyrgyzstan ing
Olimpiade
Flag of Kyrgyzstan.svg
Kode IOCKGZ
KONKomite Olimpiade Nasional Republik Kirgizstan
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
1
Medali Perunggu
3
Total
4
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Russian Empire (1900–1912)
 Soviet Union (1952–1988)
 Unified Team (1992)

Kirgizstan sampun melu ing enem Olimpiade Musim Panas lan lima Olimpiade Musim Dingin minangka nagara merdika lan sampun menangke papat medhali. Nagara kasebut sadurunge diwakili dening tim Uni Sovyet. Ing 1992, Kirgizstan berkompetisi minangka bagean saka Tim Gabungan, sawise perpecahan Uni Soviet. Kirgizstan ngegawe penampilan pertamine minangka nagara merdika ing Olimpiade Musim Dingin 1994 lan Olimpiade Musim Panas 1996.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Kyrgyzstan". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Kyrgyzstan". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Kyrgyzstan". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)